Shop

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Bij Blackstone cars weet u altijd wat de kosten van uw APK zijn en krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. De kosten voor de APK zijn inclusief afmelden en exclusief een roetmeting voor dieselauto’s.
Wat houdt de APK keuring in?
Keuring volgens wettelijke eisen van de RDW Kwaliteitscontrole slijtage onderdelen Afmelden na go

edkeuring bij de RDW Extra kosten: Roetmeting (voor dieselauto’s)

Waarom de APK-keuring bij Blackstone cars?

-Eenvoudig afspraak plannen
-Geschikt voor alle automerken
-Altijd snel terecht
-Bij noodzakelijke reparatie altijd een prijsopgave vooraf


...

Wanneer u kiest voor een onderhoudsbeurt wordt uw auto ook op specifieke onderdelen gecontroleerd zoals de bougies, interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem. Verder worden ook alle andere belangrijke onderdelen van de auto gecontroleerd en/of vervangen. .
-Vervangen motorolie en oliefilter, bougies, luchtfilter en brandstoffilter
-Bijvullen van vloeistoffen
-Controle op belangrijke punten
-Inspectierapport en onderhoudsboekje
-Uitgebreide controle op meer dan 90 punten

Een auto met airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft uw auto voorzien van een aangename temperatuur. Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van de ramen, zowel in de zomer als in de winter. Voor een goede aircocheck kunt u terecht bij Blackstone cars. Laat uw de airco van uw auto vandaag nog onderhouden en bel voor een afspraak naar +31 78 614 2801.
-Vervangen motorolie en oliefilter, bougies, luchtfilter en brandstoffilter
-Bijvullen van vloeistoffen
-Controle op belangrijke punten
-Inspectierapport en onderhoudsboekje
-Uitgebreide controle op meer dan 90 punten
Blackstone cars monteert uitsluitend kwaliteitsbanden. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone en nog veel meer. U kunt altijd zonder afspraak terecht en we zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt. Of het nu om winterbanden of zomerbanden gaat. Wilt u uw afspraak voor montage ? bel voor een afspraak naar +31 78 614 2801
Ook de modernere auto's zijn bij Blackstonecars aan het juiste adres. Naast actuele kennis van de hedendaagse techniek en gekwalificeerd personeel, beschikken wij tevens over specifieke diagnose- uitleesapparatuur voor vrijwel ieder automerk..